keskiviikko 12. heinäkuuta 2017

Kesä fiilistelyä!

Meillä on kesä mennyt kanojen tahdissa ja välillä vähän pupujenkin. Koirat ja kissat pyörivät tiiviisti mukana siinä seassa!

 On keritty tekemään: ikkunaremppaa,  kukkapenkkien mylläystä ja kanaverkkojen rakentamista, pupuille pesäpaikkoja ja siirreltävää yksiöö.
Eli monenlaista puuhaa ja touhua on ollut.
Aika on ainakin kulunut ja ei ole voitu valitella tekemisen puutetta!

Kerittiin tässä eräänä lauantaina käväsemään kesän ensimmäisellä yyteri reissullakin. Kyllä siellä ainakin kerran kesässä pitää käydä meressä uimassa.
Tosin minä ja mies ei uitu tälläkertaa, mutta pojat ja esikoisen yö-vieras uiskenteli nautinolla.
Minä en uskaltautunut uimaan, en sen vuoksi, että vesi olisi ollut kylmää. En vain voinut mennä uimaan, kun reidessä oli vielä niin pahat haavat ja suuri mustelma, että katsoin paremmaksi istua tapittaa rannalla ja tyytyä katselemaan maisemia. Ehkä seuraavaan kertaan mennessä se on jo sen verran parantunut ettei ole tulehdusvaaraa ja uskallan kastella nautinnolla itseni!

Lämmin aurinkoinen ilma, merimaisema, hyvät eväät ja oma kulta. Mikäs sen parempaa olisikaan?


Ja kotiinpaluu matkalla.. kukas muukaan se kameraan kurkistaa kuin akka itse!


Viime viikolla vietin yhden päivän siskoni kanssa tampereella.
Siskoni käväsi ottamassa parit siedätyspiikit olkapäihinsä. On se kans kovaa hommaa tuo allergioihin siedättäminen. Kolme vuotta kerran kuukaudessa ihan aktiivisesti lyödään piikkiä piikin perään. 
Mutta ilmeisesti on alkanut auttamaan, kun ei ihan niin kovista oireista ole siskokultani kärsinyt.
Lähinnä lähdin siskoni tueksi ja seuraksi, lisäksi ajoin takaisin tampereelta. Tuo siedätyshoito, kun tuppaa hippasen verran väsyttämään olotilaa hoitokerran jälkeen.

Ennen taysiin menoa kävästiin koskarissa syömässä manhattanilla ja ruoka oli oikein hyvää ja maistuvaa. 
Ruuan jälkeen kävästiin pispalan näkötornilla munkki kaffeella. Aaettä, mutta oli ne munkit ruhtinaallisen kokoisia ja pehmeitä!


Hyvin näyttää uppoavan siskonkin kurkusta alas ja oli kuulemma herkullista!


Odotetuin kohokohta oli näkötorni ja meikäläiset kipusi sinne korkealle rappusia pitkin. Jessus mikä urkakka, tuli ihan hiki noustessa sitä rappukäytävää ylös. Siin rappusten keskellä meni kyllä ihan hissikin jolla oltaisiin päästy vähän reippaammin, mutta sisko päätti, että hänhän ei siihen hisiin mene. 
No ei siinä auttanut kuin kiivetä rappusia ylös....


Minä olin se meistä uteliain ja rohkein joka sitten kiipesi ne viimesetkin rappuset sinne katolle asti ulos seisoskelemaan ja katselemaan ihan mahtavia maisemia.
Siskoparalle iski korkeanpaikan kammo ja eihän se sitten niin millään suostunut tulemaan sinne ulkotilaan.


Minä rohkelikko nautin ihan täysillä maisemista!Mukavasti näkötorni veti jengiä näin aurinkoisella ilmalla katselemaan maisemia ja nauttimaan munkki kaffeeta. Tosin näkötornin ympäristössä kulkee todella hienot lenkkimaastot, joten aika paljon oli myös urheilevaa kansaakin liikenteessä.


Siinä hetken katselin kummissani, kun eräs mies siellä katolla viritteli köysiä ja meinasin kysyä ihan pokerilla, että meinaakkona mennä ja laskeutua alas seinää pitkin.
Mutta sitten palatessamme takaisin maanpinnalle hoksasinkin, että siellähän onkin miesten polttariporukka, joka ilmeiseti laittaa tulevan sulhon laskeutumaan köysiä pitkin seinämää alas.

Olisko muuten vähän huikeeta ja mageeta kokeilla joskus tuollasta seinää pitkin alas laskua!
Siskolleni sen sanottua se tokas vaan, että juu senkus kuule menet ihan rauhassa!
hih...


Viimeiseksi suunnattiin sinne taysiin ja siinä odotellessa piikkien välissä oli vähän tylsää, joten leikittiin kameralla!
Saatiin me edes yksi siskoskuva tälle kesälle!


Huomaatteks miten kätevä emäntä toimii?
Aurinkolasit päälaella ja lukulasit silmillä!
Aika kätevää ja hauskaa!


Voin muuten kertoa, että oli meillä hauskanen tampereen reissu ja vielä hauskempi taysin reissu. 
Harvoin sitä sairaalassa ihmiset nauraa niin, että meinaa tulla pissit housuun. Mä en oikeastaan tiedä mitä me niin kauheasti naurettiin, mutta oli niillä hoitajillakin hauskaa meidän kanssa.

Eikä siinä vielä kaikki. Siskoni totesi, että ihan sama minne lähtee mun kanssa niin aina löytyy juttu seuraa niin kapoista, ruokapaikoista kuin sairaalasta. 
Hih.. en mä sille mitään voi ..
olen vaan niin sosiaalisen hauska pakkaus!

Pitkästä aikaa oli ihan kivaa vaihtelua käydä tampereella kaupungin vilskeessä!

Sellaista tälläkertaa!

1 kommentti:

  1. Minä olen kuin siskosi, olisin pysytellyt ainakin lähellä seiniä. Niin on karsea korkeanpaikankammo minulla.
    Ihana reissu teillä on ollut ja muutenkin olette ahkeroineet hurjan paljon.
    Mukavaa keskiviikkoa <3

    VastaaPoista

Elma tapahtuma!

Helsingin messukeskus täyttyi ihmisistä ja elämästä viime viikonlopulla huippuunsa. Messukeskuksessa järjestetty Elma-taphtuma toi yhteen ...